[META]

TopUp Parfüm bevásárlóközpont stand design, Westend

Innovatív parfümvilág

Nemrég átadtuk a TopUp Parfüm bevásárlóközpont standját a Westendben. Szerintünk mutatós lett: üdvözlünk a trendi illatok világában!

 Innovatív parfümvilág
A közismert márka már több, mint 25 éve szolgálja ki a parfümök szerelmeseit, a több mint 100 féle parfümből álló kínálatból mindannyian tudnánk választani. Luxusmárkák – például az Armani – által inspirált, folyamatosan megújuló termékeik az egyediséget képviselik,
így arra gondoltunk, készítünk a számukra egy designer táskát, amiben bátran csilloghatnak.
Hívószavaink: játékosság, kreativitás, önmegvalósítás! A bevásárlóközpont stand design megújulására bőven megvolt a motivációnk: egy teljesen új koncepcióval alapos ráncfelvarrást adtunk az árusítóhelynek, hogy a termékeket még magasabb kategóriába emeljük.
Innovatív parfümvilág
A lila-fehér színkombinációval frissességet és eleganciát, a kellemesen lekerekített formákkal pedig barátságos hangulatot teremtettünk – utóbbiak asztalosműhelyünk remekművei, akárcsak a kézműves igényességű pult előlapok. Szinte láthatatlan, íves plexibetétek adják a stand biztonságát, sőt, így huzat sincs odabent! A könnyű észrevehetőséget sem bíztuk a véletlenre, a vásárlók feje fölé érő,
hosszan ívelt karokkal kinyújtott világító táblák garantáltan minden szemet magukra vonzanak.
Innovatív parfümvilág
Az új bevásárlóközpont stand így amellett, hogy a márka fejlődését jelképezi, a pláza üde színfoltja is egyben. Úgyhogy, ha legközelebb a Westendbe látogatsz, ne hagyd ki a TopUp Parfüm standját: csodáld meg az új, lenyűgöző kialakítást, és fedezd fel a legújabb illatokat!

Tervezők, alkotók:
Boka Anna, Amir Sirjani, Kozelka János

További képek:
http://www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
https://topupparfum.hu/ 
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
LUXUS DESIGN: KÜLTÉRI VITRIN
OPTICA DI MODA üzlet design
Mi történik, ha egy Arany János utcai prémium szemüvegüzlet, egy teljesen átalakítandó kirakat, és egy formabontó designra képes építészcsapat találkozik? Hát persze, hogy valami extrém!
2017.04.22.
 
JÉGBE ZÁRT FRISSESSÉG
Agrosprint kiállítási stand
Csapatunkkal Kölnben jártunk és a Dómot látva olyan inspiráltak lettünk, hogy gondoltuk építünk egy kiállítási standot, ha már ott vagyunk. Na jó…ez egy kicsit máshogy történt.
2023.10.31.