[META]

Evital gyógyszertár design

Kozmopolita gyógyszertár a Corvin sétányon

Egy szépségtudatos patika design Józsefváros új magjában, a pezsgő és elegáns Corvin-negyed központjában. Az idén megnyílt Evital Gyógyszertár nemzetközi megjelenésével eddigi egyik legérettebb gyógyszertár design alkotásunk.

Kozmopolita gyógyszertár a Corvin sétányon
A Corvin sétány 800 méter hosszú sétálóutcája egy átfogó városrehabilitáció eredménye, amivel nemcsak egy új bevásárló-, szórakoztató- és lakónegyed jött létre, hanem a VIII. kerület új jelképe és találkozópontja is.
Egy ilyen magas színvonalú helyszínre jól illeszkedik egy impulzív, mégis elegáns gyógyszertár design – ez az Evital, Corvin!
Kozmopolita gyógyszertár a Corvin sétányon
Az új gyógyszertár egy még üresen álló bérleményben kapott helyet, így kreativitásunk szabad utat kapott és a kis alapterületen műszaki megoldások sorát mutathattuk be. Egészségtudatos design szemléletünk szerint olyan patikát terveztünk, ahol a fő hangsúlyt az egészségre és a szépségre helyeztük. Nagy örömünkre, a tulajdonos is magas design igényeket támasztott, így fa lamellákkal és a zöld szín használatával friss és természetességet sugárzó belső teret készíthettünk, helyet adva rengeteg termék komunnikációknak és világító felületeknek is.
Kozmopolita gyógyszertár a Corvin sétányon
A beltér falfelületein szabadpolcos dermo termékkihelyezéseket, a tér közepén pedig egy mennyezetig érő, vásárlók számára szabadon elérhető termékkínáló állványt helyeztünk el. A tárasor mögötti falfelület lamelláinak ritmikus kiosztását a bútorok és a mennyezeti elemek lekerekített formálásával és a dermo kasszapult háromdimenziósan mart felületével finomítottuk.
Kozmopolita gyógyszertár a Corvin sétányon
Mindezekkel a legújabb Evital gyógyszertár design nem egy helyi értéket, hanem valódi kozmopolita hangulatot képvisel, ami bármely világváros szívében, vagy akár egy repülőtér duty-free területén is megállná a helyét. Egy nemzetközi sziget a Corvin sétányon, ahova az itt élő külföldi diákok és dolgozók is szívesen térnek be!

További képek:
http://www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
https://www.facebook.com/evital.corvin/
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Tornai Pincészet fesztivál stand, Sziget Fesztivál
Vulkanikus fesztivál stand design
 
Gyöngy Patika design
Jövő a kagylóhéjban