[META]
 

FREYWILLE üzlet design

EURÓPAI MÉRCE

 
 
 

Adott egy patinás, bécsi székhelyű ékszermárka, egy üres üzlethelyiség Parndorf prémium szekciójában, továbbá egy jó adag magas elvárás. Orange Cube európai mércével, avagy így dolgoztunk együtt a sógorokkal.

EURÓPAI MÉRCE
Sosem volt egyszerű megszerezni a szigorú osztrákok bizalmát, ami az esetünkben szereplő, méltán híres ékszerkészítő cégre különösen igaz. Majdnem egy évtizednyi, hazai közös munka után a FreyWille a mi csapatunkat kérte fel az ausztriai Parndorfban nyíló új üzletük designjának megvalósítására.
EURÓPAI MÉRCE
Az ékszermárka mindig is a kifinomult jólétet és a nemes felsőbbrendűséget hirdette, így üzletük berendezése is prémium színvonalat követelt meg. Az olyan design megoldások, mint a bőrrel bevont szekrénybelsők, a festett, ám teljes egészében tölgyfa pult vagy a spirális, rozsdamentes acél kendőtartó
az üzletet egyenesen a luxuskategóriába emelik.
EURÓPAI MÉRCE
Persze itt még nem álltunk meg, további szokatlan megoldásokkal fokoztuk a vásárlói élményt. Az elektronikus, érintőkártyás nyitórendszerrel az ajtókról eltüntettük a kilincseket, a falakba pedig elegáns LED világítópaneleket építettünk be, melyek a kiemelt termékeknek szolgáltatnak különleges hatású háttérvilágítást.
EURÓPAI MÉRCE
A FreyWille mindenen átívelő luxusát ezzel az építészeti design nyelvére fordítottuk le, amit igen sokrétű, és rendkívül izgalmas kihívásként éltünk meg. A megnyitott üzlet pedig kifejezetten nagy sikernek örvend, ami jól igazolja, hogy munkánkkal eredményesen feleltünk meg a legfelsőbb kategóriájú európai standardoknak is.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.freywille.com
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Pandora üzlet design, Mammut
Az üzlet design ékkő
 
Taiwan Excellence kiállítási stand
Budapest, Tajpei, Párizs