[META]
 

NAIL&GO bevásárlóközpont stand

ÁPOLT KEZEK WELLNESS KÖZPONTJA

 
 
 

A Nail & Go-nál egyetlen karnyújtásra vagyunk attól, hogy elérjük az ápolt kezek és a csillogó műkörmök világát. Élvezzük a kényeztetést legújabb alkotásunkban, a Westend City Center első látvány manikűr- és szépségstandjában!

ÁPOLT KEZEK WELLNESS KÖZPONTJA
Az igényes, gondozott kéz a női önkifejezés egyik legfinomabb eszköze, nem csoda hát, hogy a Nail & Go-nál is odafigyelnek a gyengéd vonalakra - legyen szó körömmintákról, vagy akár szalon designról. Ezzel legutóbbi standunk koncepciója is eldőlt:
ÁPOLT KEZEK WELLNESS KÖZPONTJA
száz százalék nőiesség!
ÁPOLT KEZEK WELLNESS KÖZPONTJAA stand előzménye is egy korábbi munkánk, ám ahogy mi is, a körmös brand is folyamatosan fejlődik: most egy még könnyedebb, szinte szárnyaló látványszalont szerettünk volna, mely már messziről magához csábítja a profi körmökre vágyó hölgyeket!

A feladat beindította a fantáziánkat: a lágy, női vonalakat egy finoman hullámzó, magasfényű kapuelemmel testesítettük meg, melyet világító betétekkel tettünk igazán izgalmasassá. Az egész stand íves vonalvezetést kapott, ami a prémium anyagokkal és a gondosan összehangolt színkombinációval együtt egy kellemes, prémium érzetet eredményezett.
ÁPOLT KEZEK WELLNESS KÖZPONTJA
A design újragondolásának tehát meglett az eredménye, az új Nail & Go stand nőiességéhez immáron nem férhet kétség. Ahogy észrevettük, nincs az a hölgy, akinek ne ragadná meg a tekintetét - hiszen a standból sugárzik, hogy itt mindenki megkapja a neki járó kényeztetést.

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.nailandgo.hu
ELŐZŐ MUNKÁNK
 
KÖVETKEZŐ MUNKÁNK
 
 
Heiszler Ivett fodrászat üzlet design
A POZSONYI ÚTI SALON EMOTION
 
KEMENES CUKRÁSZAT
SÜTIK PRÉMIUM KÖRNYEZETBEN