[META]
 

a koncepció ereje

Térélmény

 
 
 

Képzeljük el, hogy adott egy tér, ahová bármilyen, de tényleg akármilyen formát elhelyezhetünk. Mégis, melyik lesz az a bizonyos koncepció, amelyikért megvesznek majd a vásárlók?

Térélmény
átmeneti tér - Freedom stand, Lipcse
Legyen szó kiállítási- vagy bevásárlóközpont standról, vagy akár üzlet designról, ma minden az újfajta térélmények kereséséről szól. Vajon melyik az a forma, amely végül megragad a vásárló tudatában?
Térélmény
titokzatos belső - Jacques Lemans stand, Basel
Designerként mindig azt a megjelenést keressük, amely a legjobban adja át a márka által közvetíteni kívánt üzenetet. Minden helyzet egyedi: teljesen más megoldást választunk, ha egy visszahúzódó, finom módszerekkel operáló cég keres meg minket, mint amikor egy harsány, kommersz termékeket is forgalmazó multinak tervezünk.
Térélmény
doboz koncepció - AXA OKÉ fesztivál installáció
Egyik szemléletnek sem vagyunk ellene, sőt - inkább érdeklődéssel tapasztaljuk, melyik feladat milyen megközelítést igényel. Éppen ez adja a dolog szépségét, hiszen mindig egy másik felfogásba, marketing stratégiába kell beleélnünk magunkat, pillanatok alatt váltva a különböző világnézetek közt.
Térélmény
 könnyed, nyitott formálás - Nail&Go stand, Westend
Majd eljön a formálás ideje. Önmagát csak belülről feltáró barlang, vagy egy távolról is látható fa; esetleg erdő vagy kert? Körbejárható legyen, vagy be is lehessen lépni? Áttört legyen, centrális, aszimmetrikus, vagy mégis inkább réteges? Akárhogy is, a legkülönbözőbb térélményeket versenyeztetjük, a nyertes pedig - akár standról, akár üzletről beszélünk - a megrendelő márkájának személyiségével legjobban rezonáló design lesz.
Térélmény
prémium átmenet - Pandora stand, Allee
Ha az így létrehozott térélmény belépésre, megismerésre csábít, jó benyomást ad, lenyűgöz és megmarad a vásárló tudatában, akkor elértük a célunkat. Ehhez van szükség arra a szupercsapatra, amit magunk köré építettünk: kreativitásunkkal és kitartásunkkal bármely márkához élményt társítunk!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ KONCEPCIÓNK
 
KÖVETKEZŐ KONCEPCIÓNK
 
 
a show folytatódik
Roadshow és tradeshow
 
 
az aktuális láz
Szezonális standok