[META]
 

a show folytatódik

Roadshow és tradeshow

 
 
 

Zene, tánc, pörgés, impulzusok - fesztivált szervezni menő, és még menőbb, ha a party folyamatosan mozgásban van. Itt az idő, hogy bemutassuk, milyen is számunkra egy igazi show installáció!

Roadshow és tradeshow
Törley mobil bárpult
A fesztiválszezon már közel sem csak a Szigetről vagy a Soundról szól: ma egy bank vagy egy szolgálatócég is ugyanúgy szervezhet saját fiesztát egész napos programokkal, fellépőkkel és akciókkal. Ha a fieszta több napra nyúlik és több helyszínen is megjelenik, máris roadshowról beszélhetünk. 
Roadshow és tradeshow
Ra - Ház roadshow stand
Egy ilyen eseménynek meghökkentő, impulzív installációkkal válunk szerves részévé: ezek adják a party díszletét és terét, így unalomról szó sem lehet! Sőt, show standunk maga lehet a látványosság: amellett, hogy a látogatókat azonnal kíváncsivá teszi, ötletes megoldásaival a cég márkaértékeit és jófejségét is kiemeli.
Roadshow és tradeshow
Budapest Bank tradeshow installáció
Persze egy roadshow sokszor költözik, a vándorláshoz pedig komoly logisztika szükséges. Ezért a kipakolás, építés, szétszedés és összecsomagolás tudományát művészi szintre fejlesztettük, standjaink kis súlya pedig magával hozza a könnyed költözködés lehetőségét is.
Roadshow és tradeshow
Vichy Consult roadshow stand
A tradeshow egy picit más műfaj: ez zárt helyszínen van - nagy csarnokban vagy konferenciaközpontban -, és nem egyenesen a vásárlóknak szól, inkább "business-to-business", azaz szakmán belüli rendezvény. Ilyenkor komolyabb design hangnembe váltunk, hiszen nagyobb a lépték és a hangulat is formálisabb, a standok pedig statikusabbak. 
Roadshow és tradeshow
 bankfesztivál - AXA OKÉ fesztivál installáció
Akár roadshowról, akár tradeshowról beszélünk, egy spontán márkamegjelenés mindig pozitív üzenet a vásárlók felé. Ha pedig a stand design is üt, nincs mese, egyenes az út a sikerhez!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ KONCEPCIÓNK
 
KÖVETKEZŐ KONCEPCIÓNK
 
 
kis súly, nagy siker
Promóciós megjelenések
 
 
a koncepció ereje
Térélmény