[META]
 

kis súly, nagy siker

Promóciós megjelenések

 
 
 

Az épületfelújítások és a több emeletes standok sem állnak tőlünk távol, de nálunk mégsem a méret a lényeg. Beszéljünk most a kis léptékről - üdvözlünk az ultrakönnyű popup standok világában!

Promóciós megjelenések
akár a lego - Burn promóciós pult
A sokszor több száz négyzetméteres, akár többemeletes standok tervezése és építése mellett néha nekünk is jólesik egy-egy könnyedebb feladat: szívünk titkos csücske a mikromegjelenések, törpestandok designja!
Promóciós megjelenések
Legrand Céliane promóciós installáció
Egy egynapos rendezvény vagy fesztivál méreteit és lehetőségeit tekintve is üdítő műfaj. A terület kicsi, az idő rövid, az építők pedig két hosztesz, akik egy kis személyautóval érkeznek - nos, ilyenkor ebből kell kihoznunk a maximumot!
Promóciós megjelenések
Vichy Consult promóciós stand
Kreativitásunk ekkor új erőre kap: sminkes állványokat, termék displayeket, pici pultokat készítünk szuperkönnyű, egyedi elemekkel, melyek szerszámok és szaktudás nélkül, néhány perc alatt összerakhatóak, minőségiek, és professzionális márkamegjelenést hoznak. Ha mindez még egy táskába is összecsukható, meg is valósult a pop-up koncepció!
Promóciós megjelenések
Svácjicsoki promóciós stand
Ezzel továbbgondoljuk a zászlók és roll-upok tömeggyártott tengerét - és miért is ne tennénk, ha ugyanolyan anyagi ráfodítással szebb, egyedibb és minőségibb dolgokat is létrehozhatunk? Nem is ragadunk le a kommersz márkaélménynél: mi igenis szeretünk kitűnni a tömegből!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ KONCEPCIÓNK
 
KÖVETKEZŐ KONCEPCIÓNK
 
 
kettő az egyben
Shop in shop
 
 
a show folytatódik
Roadshow és tradeshow