[META]
 

méretes alkotások

Nagy lépték!

 
 
 

Hatalmas méretek, lenyűgöző design megoldások: ez az óriás standok elképesztő világa. Lépjünk be, és nézzük meg, hogy milyen, amikor tényleg nagyot alkotunk!

Nagy lépték!
kidolgozott részletek - Mondaine stand
Aki tájékozott a nagy nemzetközi kiállítások témájában, annak sokat mondhat például a francia JEC, vagy a svájci Baselworld említése. Nos, az ilyen show-k mind minőségben, mind méretben olyan mércéket állítanak, melyektől még a tapasztalt kiállításépítők is felvonják a szemöldöküket. Szemezgessünk most az itteni alkotásainkból!

Nagy lépték!

óraóriás - Jacques Lemans stand, Basel, Svájc
Már a kiállítás helyszínére érkezés is szédítő: az impozáns méretű kiállítási csarnokba lépve, a több szintes, és akár több, mint tíz méter magas óriásstandok alléján találjuk magunkat, melyek egytől egyig híres világmárkák erejét és világpiacon kiérdemelt helyét demonstrálják.
Nagy lépték!
épület lépték - Zeon stand, Basel, Svájc
Nemhiába ilyen hatalmasak - komplett üzletként, sőt akár kihelyezett, ideiglenes székházként is funkcionálhatnak, így belül reprezentatív irodákat, minden luxussal felszerelt tárgyalókat, lifteket, sőt ínyenc büféket is találhatunk. Megépítésük tehát komoly kihívás: nem túlzás azt állítanunk, hogy a felsorolt rangos kiállítások a standépítés szakmájának csúcsát is bemutatják, mind design, mind mérnöki szempontból.
Nagy lépték!
 szuperhős hozzáállás - Freedom stand, Lipcse
Természetesen az ilyen show-k közönsége sem mindennapi: a krémet tehetős üzletemberek és véleményvezér újságírók alkotják, akiknek újat mutatni csak zseniális design megoldásokkal lehetséges. Éppen ezért imádjuk ezt a műfajt: tervező kezünket immáron nem fogja vissza semmi - a lényeg, hogy az eredmény lenyűgöző legyen!
Nagy lépték!
űrrepülő a standon belül - Luminox stand, Basel
Amint elkészülünk a tervekkel és az itthon is elkészíthető részekkel, többhetes, külföldi kaland kezdődik: az építőcsapatot repülőre, a standok elemeit pedig kamionokra pakoljuk, hogy a hosszú út után biztonságban megérkezzenek a kiállításnak helyet adó városig. A csapatból egyetlen ember, a platóról pedig a legkisebb grafika sem hiányozhat!
Nagy lépték!
stand több száz négyzetméteren - Doplan stand, Párizs
Projektjeink végül sikerrel zárulnak, aminek köszönhetően odáig jutottunk, hogy immáron évente bejárhatjuk a stand- és kiállításépítő szakma csúcsait, csapatunk pedig büszke, hogy nemzetközi porondon is bizonyíthat. Úgy látjuk, a sok küzdelem bőven megéri: remek érzés, hogy mi is ilyen standok tervező- és építőcsapata lehetünk!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ KONCEPCIÓNK
 
KÖVETKEZŐ KONCEPCIÓNK
 
 
ütős designjaink
Impulzivitás
 
 
Iroda design a közösség szellemében
Iroda design