[META]
 

elképesztő fejlesztéseink

Kreatív vitamin

 
 
 

Rugalmas és komfortzónán kívüli - ilyen az az állapot, ahogy a megoldhatatlannak tűnő problémákat kezeljük. Csak semmi behatároltság, hadd hasson a kreatív vitamin!

Kreatív vitamin
 Cuki droid szomjas ebeknek - kutyaitató, Allee
A design világában elég gyakran előfordul, hogy hagyományos eszközökkel semmire sem megyünk. Mottónk viszont nemhiába a "Tele kreatív vitaminnal": egy kis innovációtól sosem riadunk vissza, sőt - jöjjenek a szabadon szárnyaló gondolatok!
Kreatív vitamin
A Nail&Go-nak készült design kísérletünk
Kezdjük a design vitaminnal: standjaink sosem a visszafogott megjelenésükről voltak híresek, amire pályázatokon való megjelenéseinknél még rá is teszünk egy lapáttal. A meghökkentő grafikák, méretes totemek, kijelzők, világító elemek és testvéreik olyan kompozíciókká képesek összeállni, amelyek tulajdonost és vásárlót is ugyanúgy lenyűgöznek. 
Kreatív vitamin
A SupAir légszűrője: termékfejlesztés Orange Cube módra.
De akkor sem jövünk zavarba, ha igazi "out of the box" termékfejleszésre van szükség: terveztünk már légszűrőt, kutyaitatót, sőt, kisállathordozó kiskocsit is - ezeknél már maga a feladat is egy kreatív folyamat eredménye. Az ilyen design fejlesztéseinket nem is szeretnénk bekategorizálni, hiszen legtöbbször egy brand arculatának továbbépítésére, könnyeden, szabadon készültek.
Kreatív vitamin
A Videójátékbolt.hu-nak készült, egyedi fejlesztésű toklapozóink gazdaságosak, mégis strapabíróak és menők.
Üzlet designjaink is sok érdekességet rejtenek, hiszen praktikumra és szépségre való törekvésünk közben jó néhány különleges megoldást alkalmaztunk. Hosszas trösztölések, prototípusok és megannyi egyedi szerkezet van már mögöttünk, de a látvány és az elégedettség végül mindig kárpótol.
Kreatív vitamin
 Kisállathordozó kiskocsink, szintén az Alleeból: egy új szokás megteremtője!
Úgy hisszük, a kulcs mindig a nyitottságunkban rejlik: ha valamire hagyományos eszközökkel nem találunk megoldást, azt nem félünk több oldalról, egy picit távolabbról megvizsgálni, és megtalálni a probléma igazi eredőjét. Ahogy felérünk erre a magasabb szintre, azonnal rálátásunk nyílik a megfejtésekre.
Kreatív vitamin
Kozmetikum-adagoló, Heiszler Ivette fodrászat
Blogposztjainkat, Munkáink cikkeinket olvasgatva megannyi innovációnkkal, meghökkentő fejlesztésünkkel lehet találkozni, melyek mind egyediek, de mégis hiba nélkül működnek. Az állandó pozitív visszajelzések pedig azt mutatják, hogy bizony megéri az a sok kreatív trösztölés!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ KONCEPCIÓNK
 
KÖVETKEZŐ KONCEPCIÓNK
 
 
az aktuális láz
Szezonalitás
 
 
variációk és permutációk
Flexibilitás