[META]
 

ütős designjaink

Impulzivitás

 
 
 

Szép autók, dekoratív hölgyek, őrült designok: mind olyan teremtések, melyeken azonnal megakad az ember szeme. De vajon mitől olyan nagy az első benyomás ereje?

Impulzivitás
az AXA Banknak készült OKÉ standunk - mindig a figyelem középpontjában
A fent felsorolt dolgok hatására sokunkban már be is indul az a zsigeri reakció, amit örömteli módon wow-effektnek is nevezhetünk. Észlelésükkor azonnal élénkül a nyálkiválasztás, a pupillák kitágulnak, és ellenállhatatlan vágyat érzünk megismerésükre, megszerzésükre.
Impulzivitás
Bonbonetti stand az Aréna Plázában: a karácsonyi érzés alfája és omegája
Azt is észrevehetjük, hogy tudatalattink az új dolgoknak nem ad sok időt: másodpercek alatt eldönti, hogy az adott tárgyat megkívánja-e, vagy inkább hagyja másnak. A designerek tehát felkölthetik a nadrágjukat: ennyi idő van arra, hogy a figyelmet megragadják!
Impulzivitás
Maguro Strandcafé - steampunk romkocsma, elitizmus és fesztiválérzés egy személyben
Szerencsére mi az ilyesféle, tudatalattira való ráhatást egészen jól ismerjük, és igen gyakran alkalmazzuk is. Hogy hol? Például a vásárlókhoz közvetlenül szóló márkáknál: divatos kiegészítőket, parfümöket, ékszereket, szezonális dolgokat, de még street foodot is nehéz lenne értékesíteni azonnali vágykeltés nélkül.
Impulzivitás
impulzív szépségápolás - Nail and Go stand, Westend
Feladatunk tehát a márka tudatos észlelése előtt annak pozitív előjelűvé tétele, hogy mire a tudat bekapcsolódik, a vásárló már gyakorlatilag meg is hozza a döntését. Az efféle megkívántatáshoz pedig széles eszköztárat fejlesztettünk ki.
Impulzivitás
a nyomda show folytatódik - Pátria roadshow installáció
Nagyon fontos, hogy mindig megfelelően erős fényeket, összhangban lévő színeket, hatásos tartalmú képeket és grafikákat használunk. Impulzív designjainkban kontrasztos, dinamikus anyagokkal dolgozunk, a termékeket pedig magával a kialakítással is előtérbe nyomjuk. A vágykeltő környezet tehát mindenek felett!
Impulzivitás
egy karika jókedv - Hoop fánkos stand, ÁRKÁD Budapest
Impulzív designjaink hatására a vásárló már előre pozitív élménnyel társítja a márkát, ami azonnal hitelesíti az itt kínált áru minőségét is. Megannyi sikeres brand felépítése után bátran állíthatjuk: a wow-effekt elérése a szakmánkká vált, amit imádunk művelni!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ KONCEPCIÓNK
 
KÖVETKEZŐ KONCEPCIÓNK
 
 
Mindent a vásárlókért
Márkaélmény
 
 
méretes alkotások
Nagy lépték!