[META]
 

a design recept

Gasztro élmény

 
 
 

A prémium ízélmény az egyik legizgalmasabb élvezeti cikk, népszerűsége most is az egekben! És hogy mi a közös a kézműves fagyik, őstermelői lekvárok, street hamburgerek és művész fánkok titkos receptjében? Mi tudjuk a választ: egy adag jól érett stand design!

Gasztro élmény
kistermelők klubja - Kucumester stand
Sokak szívéhez a gyomrukon keresztül visz az út, a finomságok pedig egyre csak rövidítik a távot. Vendéglátó standjaink is ennek megtestesülései: olyan kiállítási standokról lesz most szó, ahol nem elég, hogy minden show elem gyönyörű, de teljes egészében ehető is!
Gasztro élmény
egy karika jókedv - Hoop stand, Árkád
Gondoljunk csak bele: az étel sem más, mint egy márka terméke, amelyet ha megkívánunk, egyszerűen nem bírjuk ki, hogy ne tegyük a tulajdonunkká. Így hát egy gyönyörű fánk vagy kézműves fagyi is ugyanolyan elvek szerint hatnak tudatalattinkra, mint bármely egyéb árucikk - stand design tapasztalatainknak tehát ebben a témában is méretes hasznát vehetjük!
Gasztro élmény
 pizza, szinte bárhol - Pizza Hut kamion
A műfaj pedig igen sokrétű - vannak itt teljesen mobil standok, szezonális kitelepülések, de épületszerű, fix standok is, a tervezési paletta elég széles. Egy dolog viszont mindig közös: a technológiai háttér újabb és újabb különleges megoldásokat igényel, melyeknek persze örömmel állunk elébe. 
Gasztro élmény
a prémium sütik forrása - Kemenes stand, Allee
 Legtöbbször nem kis gépészeti feladatról van szó, hiszen az ételek kezelése, a hűtés-fűtés, szag- és vízkezelés mindig izgalmas téma, főleg, ha mindenre egy apró stand limitált méretein belül kell választ találnunk. Csapatunk mérnökei szerencsére mindig előrukkolnak egy-egy új fejlesztéssel, amitől standjaink még kompaktabbak, designjaink pedig kompromisszumoktól mentesek lehetnek.
Gasztro élmény
pezsgőt az ünnepre - Törley fesztivál bárpult
Sokszor egy még részletesebb szintre lépünk, és egészen a pohár- és csomagolástervekig menően tervezzük meg egy-egy márka arculatát, hogy első látástól az utolsóig határozzuk meg a vásárlói élményt. Mert bizony, a prémium csomagolás is rengeteget számít!
Gasztro élmény
édes élet - Dolce Vita fagylaltos stand
Munkánk gyümölcsei így olyan impulzív márkaarculatok és standok, melyek minőségükkel egyenesen saját magukat kívántatják meg, az ellenállásnak pedig szinte nincs is értelme. A vásárlókat így egyenes úton vezetjük a gourmet finomságok paradicsomába - csak győzzék megélni a sok élvezetet!

További cikkeink:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.orangecube.hu
ELŐZŐ INSPIRÁCIÓNK
KÖVETKEZŐ INSPIRÁCIÓNK
 
Üzlet design, amiben a profizmusunk rejlik
Üzlet design
 
 
kettő az egyben
Shop in shop