[META]
 

Safe Wallet bevásárlóközpont stand

A pénztárcák szakértője

 
 
 

Igényes táskák, gyönyörű pénztárcák, minőségi kiegészítők – egy szuper összképpel egyenes az út a sikerhez! Az egyedi márkaarculat-tervezés pedig hazai pályát jelent az Orange Cube számára: lássuk, hogyan lett a Safe Wallet a pénztárcák szakértője!

A pénztárcák szakértője
Egy bevásárlóközpontban megjelenő termékhez köthető arculat kidolgozottsága manapság egyre jobban számít. A plázák önálló színfoltokat keresnek: aki egyedibb márkát hoz be, annál komoly előny van, hiszen érdekesebb a többieknél, ami később a számokban is megmutatkozik. Így amikor a Safe Wallet teljes arculattervezésre kért fel minket, tudtuk, hogy a bevásárlóközpont standnak a lehető legizgalmasabb karaktert kell adnunk.
A pénztárcák szakértője
A designt egy finoman humoros, így könnyen megjegyezhető gondolat mentén építettük fel. Egy széfszerű, masszív tömeget hoztunk létre, mely nyitottabb és zártabb traktusokkal is rendelkezik.
A stand fő üzenete a biztonság – ami pedig alapvető elvárás egy pénztárcától!
A pénztárcák szakértője
A „széf” egymásba átfolyó, fémes felületei vigyázó keretként ölelik körbe a fapolcok nyitott, de mégis szigorú rendszerét. A stand polckiosztása azonban változtatható, sőt más elemek is betehetőek a polcok helyére, így a variálhatóság is teljes mértékben biztosított. A termékek megvilágítására külön figyelmet fordítottunk: a rejtett LED-világításnak köszönhetően a polcokra helyezett termékek a legideálisabb szögből, szemből kapják a fényt.
A pénztárcák szakértője
Az új bevásárlóközpont standdal meghatározott arculat plusz egyéniséget és önállóságot adott a Safe Wallet termékeinek, ezzel a cég komoly konkurenciát jelent a bevásárlóközpontban található, hasonló profillal rendelkező árusok számára. Közös munkánk sikerességét irodánk női tagjainak egyöntetű véleménye is alátámasztja - legszívesebben az egész választékot hazavinnék!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
Táncosok standja
Experidance stand design
Érzés és élmény, a stand design eszközeivel - ez az Experidance jegyértékesítő pultja a
Corvin Plazaban. Szabad egy táncra?
2019.06.19.
 
Egy karika jókedv
Hoop bevásárlóközpont stand
Egy karika jókedv, avagy csapatunk eddigi legvidámabb projektje! Miniatűr cukrászda Orange Cube módra, ez a Hoop Shop bevásárlóközpont stand!
2017.07.15.