[META]
 

Safe Wallet bevásárlóközpont stand

A pénztárcák szakértője

 
 
 

Igényes táskák, gyönyörű pénztárcák, minőségi kiegészítők – egy szuper összképpel egyenes az út a sikerhez! Az egyedi márkaarculat-tervezés pedig hazai pályát jelent az Orange Cube számára: lássuk, hogyan lett a Safe Wallet a pénztárcák szakértője!

A pénztárcák szakértője
Egy bevásárlóközpontban megjelenő termékhez köthető arculat kidolgozottsága manapság egyre jobban számít. A plázák önálló színfoltokat keresnek: aki egyedibb márkát hoz be, annál komoly előny van, hiszen érdekesebb a többieknél, ami később a számokban is megmutatkozik. Így amikor a Safe Wallet teljes arculattervezésre kért fel minket, tudtuk, hogy a bevásárlóközpont standnak a lehető legizgalmasabb karaktert kell adnunk.
A pénztárcák szakértője
A designt egy finoman humoros, így könnyen megjegyezhető gondolat mentén építettük fel. Egy széfszerű, masszív tömeget hoztunk létre, mely nyitottabb és zártabb traktusokkal is rendelkezik.
A stand fő üzenete a biztonság – ami pedig alapvető elvárás egy pénztárcától!
A pénztárcák szakértője
A „széf” egymásba átfolyó, fémes felületei vigyázó keretként ölelik körbe a fapolcok nyitott, de mégis szigorú rendszerét. A stand polckiosztása azonban változtatható, sőt más elemek is betehetőek a polcok helyére, így a variálhatóság is teljes mértékben biztosított. A termékek megvilágítására külön figyelmet fordítottunk: a rejtett LED-világításnak köszönhetően a polcokra helyezett termékek a legideálisabb szögből, szemből kapják a fényt.
A pénztárcák szakértője
Az új bevásárlóközpont standdal meghatározott arculat plusz egyéniséget és önállóságot adott a Safe Wallet termékeinek, ezzel a cég komoly konkurenciát jelent a bevásárlóközpontban található, hasonló profillal rendelkező árusok számára. Közös munkánk sikerességét irodánk női tagjainak egyöntetű véleménye is alátámasztja - legszívesebben az egész választékot hazavinnék!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
LUXUS DESIGN: KÜLTÉRI VITRIN
OPTICA DI MODA üzlet design
Mi történik, ha egy Arany János utcai prémium szemüvegüzlet, egy teljesen átalakítandó kirakat, és egy formabontó designra képes építészcsapat találkozik? Hát persze, hogy valami extrém!
2017.04.22.
 
Egy karika jókedv
Hoop bevásárlóközpont stand
Egy karika jókedv, avagy csapatunk eddigi legvidámabb projektje! Miniatűr cukrászda Orange Cube módra, ez a Hoop Shop bevásárlóközpont stand!
2017.07.15.