[META]

Hoop Café üzlet design

A LEGSZÍNESEBB BEÜLŐS HELY

A Hoopnak készülő munkáinkba szinte kódolva van a jókedv és a játékos design megoldások. Fánkos standjaik sikerének köszönhetően a következő fokozatba kapcsoltunk: íme a Hoop Café, az Árkád legszínesebb beülős helye!

A LEGSZÍNESEBB BEÜLŐS HELY
Mint arról már korábban is írtunk, a Hoop mint márka – a csomagolástervektől a logón át egészen a standokig – designereink munkájának egyik legkiforrottabb eredménye. A brand végül annyira sikeres lett, hogy az Árkádban még tovább tudtak terjeszkedni, és egy kávézó megnyitása is szóba jöhetett!
A LEGSZÍNESEBB BEÜLŐS HELY
Az üzlethelyiség a bevásárlóközpont egyik legforgalmasabb folyosójának sarkán található, rohanó emberekből tehát sosincs hiány. Ezért egy olyan formát alkottunk, ami a közlekedőről sütimáz-szerű vonalvezetéssel kanyarodik le – így létrejön egy lassabb energiájú hely, mely vidám színekkel és kerekded formákkal csalogatja be a vásárlókat.
A LEGSZÍNESEBB BEÜLŐS HELY
Az üzlet megvalósításához természetesen szükség volt egyedi megoldásokra is. A kompakt hűtőpult, mely saját fejlesztésünk, a gépészetet szükséges rosszból teljes értékű üzlet design elemmé emeli. A rengeteg precízen kivitelezett íves forma pedig, legyen az gipszkarton fal vagy üvegvitrin, építőcsapatunk szakértelmét dícséri.
A LEGSZÍNESEBB BEÜLŐS HELY
A színes, már látványra is édes üzlet mára az Árkád egyik legpörgősebb helye, és jó látni, hogy a kávézót a fiatalabbak és az idősebbek is imádják. Ezzel kiépítettük a Hoop márka teljes palettáját, mely sugárzó személyiségével és csak rá jellemző formavilágával, a budapesti plázák páratlanul üde színfoltjává vált!

További képek:
www.facebook.com/orangecube.kft
www.facebook.com/orangecubeorangecube

További információk:
www.hoop.hu
ELŐZŐ BEJEGYZÉS
 
KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉS
 
 
SHOP IN SHOP
Allee Patika DERMA CENTER
Shop in shop üzlet egy patikában? Innovációnk, hogy a gyógyszertárak területén is megvalósítjuk az újszerű üzlet design koncepciót – legújabb munkánk az Allee Patikában található Derma Center tanácsadó centrum!
2017.04.22.
 
A MÜNCHENI MISSZIÓ
TEPP kiállítási stand
Úgy tűnik, Ázsiában is megkedveltek minket: ahogy párizsi missziónk eredménye, a Taiwan Excellence stand, úgy most következő munkánk is egy tajvani brand számára készült. A TEPP müncheni standja a textilek bemutatásának netovábbja!
2017.04.22.